Evenimentul vostru in 6 pasi simpli


Evenimentul vostru in 6 pasi simpli
Misiunea noastra: intotdeauna pregatiti. Aveti nevoie de ceva? Ne sunati. Nu stie fotograful sa ajunga la eveniment? Ii explicam noi. S-a suparat matusa ca nu sta la masa de langa ringul de dans? O facem noi fericita la loc.

Sună-ne și ne vedem

Înainte de toate, trebuie să ne cunoaștem. Ne dai un telefon sau ne scrii un mail, stabilim o întâlnire și vedem împreună despre ce este vorba.

Alegem împreună ziua

Voi ne spuneți la ce zi v-ați gândit, noi vă spunem dacă suntem liberi atunci, dacă nu facem cumva să fie bine pentru toată lumea.

Găsim punctul comun

Ne gândim împreună și vedem care sunt lucrurile care fac evenimentul frumos. În funcție de asta, alegem firul roșu al evenimentului.

Facem o listă cu sugestii

Fotograful, videograful, muzica, decorațiunile pentru cort, florile, rochia, pantofii, noi vă putem recomanda oameni faini cu care am mai lucrat.

Decorăm și înflorim

Pregătim sala, pontonul, mesele din cort, mărturiile, scena, tot-tot-tot să fie pe firul poveștii alease de voi și să simțiți că e o părticică din voi acolo.

Ne bucurăm împreună

Este ziua voastră, momentul vostru special și ziua în care toate planetele se aliniază pentru voi și doar pentru voi. Să țineți minte asta!